Bookshleves

20:45

  It is not easy to say & I dont have idea how to start this, but there is no other explanation then I dont have where to keep my books anymore. They need some care and dust can be real danger. Especially if you have some old copies. I have. It is all about book shelf, drawers. Some of my books are in bed drawers. I didnt have choice.But I still need some space. Idea is about big library, chair and lamps is nice, but I am thinking to use ankles. While I am writing this I am looking top of my closeth as possible place.One od my eldest books is Rebecca, printed in 1938.If you havent already read it go and if you cant find your copy my recommendation Hitchcock movie Rebecca. Anyway if you have lack of space think about bookshelves, wall ankles and drawers on unusual places 


Ne znam kako drugačije da počnem ovo,nego sa jednostavnom rečenicom Nemam više mesta za knjige. Sve mogućnosti su iscrpljene. A knjige traže i pored lepog  mesta za gde mogu da budu odgovarajuću negu.Prašina ma koliko je brisali i pazili je pogubna za njih. Pogotovo za starije kolekcionarkse primerke koji su zahtevni. Jedna od mojih omiljenih knjiga Rebeka je odavno knjiga za gledanje, ali ne i za čitanje. Štampana je 1938. godine. Ukoliko je niste pročitali,probajte da nađete svoj primerak, a ako ga ne nađete evo predloga za film, Hičkkok je po ovo knjizi snimio film, tako da je to moja preporuka. Takođe je jedan od mojih omiljenih filmova. Ideja o velikoj biblioteci, fotelji i lampi u ovom slučaju nije moguća. Trenutno mi vrh garderobera izgleda kao daleko verovatnija opcija.Ako imate manjka prostora,imate knjige koje žeilte da sačuvate ili šta je već , pogledajte ove ideje i preglede. Knjige u fioci,uglovi kao police za knjige.




source Pinterest

You Might Also Like

5 comments

  1. Replies
    1. Kompliment od arhitekte za ovakav post. Hvala!

      Delete
  2. Volim Hičkoka,ovo su fantastične ideje za ljude koji imaju sreće da imaju puno knjiga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam veliki ljubitelj Hičkoka,a sreća i puno knjiga,pa mislim da to nije povezano i mali broj knjiga koje su nam prirasle srcu čuvaju se kao najvrednije blago :-)

      Delete