Spring

20:30


 New color of hair. After I dont know how many years I have decided to change something with hair. Reason is next. I couldn't find product who is going to make my hair blond,not yellow. By time I made good collection of purple shampoos, purple balsams, shampoo for blonde hair and many things who promised you California babe hair. Nothing works. I decide to turn new chapter and for month since I have done change I didnt regret. I haven't worried about yellow hair, do I need to make appointment to hairdresser.Movie recommendation is Citizen Kane, for many reasons, some of them are personals, some of them not. Anyway if you are looking for good movie this is it.



Nova boja kose. Posle ne znam koliko godina odlučila sam se da promenim boju kose. Razlog je jednostavan. Nisam više nalazila boju za kosu koja je odgovarala. Umesto plave postajala sam žuta. Posle dva ili tri pranja sve je nestajalo.Vremenom sam nakupila impozantnu količinu preparata koji sklanjaju žuti odsjaj. Ljubičasti šampon, pa ljubičasto pakovanje za kosi, šamponi za plavu kosu i ko zna čega sve tu nije bilo. Naravno da ne pričam da ništa od toga nije radilo svoj posao i da je uglavnom uludo bačen novac.Odlučila sam da okrenem novo poglavlje i promenim malo boju. Prošlo je oko mesec dana od prmene i nijednom nisam zažalila.Odmorila sam se od zakazivanje frizeru na dve i po nedelje,odmorila sam se od žute kose i nekako je lepo biti tamnokosa bar ovoliko. Film preporuka je Gradjanin Kejn iz mnogo razloga,nešto ličnih,nešto zato što je ovo film koji zaista vredi pogledati, a ako ne verujete meni onda iskoristiću pravo da naglasim da je Građanin Kejn proglašen najboljim filmom svih vremena.





                                       Dress:Newyorker//Bag:French Connection//Shoes Julia

You Might Also Like

17 comments

  1. Jos ne mogu da se naviknem na novu boju (doduse ja je tek juce videla. LOL). Ali promene su uvek dobre.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jutro posle je ludilo. Ja ne mogu da ti opišem kako sam se osećala. Neverovatno da može boja kose da izazove takav osećaj, ipak nisam se šišala. Toliko dobar osećaj. A sad mi je mirna glava.odmorila sam se od izrastka,koliko je požutelo.Trebalo je to odavno da uradim. Hvala :)

      Delete
  2. Great outfit

    New post in
    Www.miharujulie.com

    ReplyDelete
  3. Nice hairstyle Maja but I love also your dress and his print! Have a nice day, kisses and thank you for stopping at my blog,
    Eni

    Eniwhere Fashion
    Eniwhere Fashion Facebook

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. sjajna si :) Uvek glasam za veliku crnu torbu ;)

    ReplyDelete
  6. amazing photo ! pompeje.blogspot.com

    ReplyDelete