VALENTINA JEWELRY LINE

15:35

When I was contacted from amazing VALENTINA  jewelry brand, I spend hours on their site. So much beautiful pieces and every of them have own story. They are offering jewelry of silver plated.Another important thing is VALENTINA ship internationally and 10 % of every purchase goes to charity.Every piece of jewelry have it own self cause.At first I wanted something with wings.While I was choosing bracelet I exchange emails with people from VALENTINA and in some of that e mails I mention wings.But in last moment I change my decision and I choose Starry night. As you can see bracelet without wings. Since I read about cause of the Starry Night,I decided to that is what I want. Starry Night cause is decided to trees,protects woods and that was crucial to me, About week after my VALENTINA parcel arrived and when I open it I was, I dont is it right word surprised. Inside was Starry Night bracelet, cuff bracelet, another sweet box with charms and one green bag. And on the top there was little green bag.I didnt want to open it.I still didnt connect that charms are for the cuff.So I left box for a while.I wanted to everything again.So Open it again.I start to look at Starry Night bracelet. Admiring how beautiful is I figure it.But cuff didnt want to leave me alone. I took and start to look from all over the side. Of course  I haven't seen that there elegant bolts are from both sides.Then I start to think that by mistake I got somebodies order and maybe it was better to open little green bag to see what is all about.I find neck chain inside.I put box away again and maybe after hour I open it again to see what is all inside there and to VALENTINA that I got wrong parcel.While I was looking what is all inside I find letter where it says there are tree free gifts for me extra beads and pendants,silver plated cuff and necklace chain. While I was reading this I scream inside me "I got the wings"!. VALENTINA decide to surprise customers for next month with free gifts and they wanted to hear my option about it sending me free gifts. In mine case surprise factor works more then good I spend complete afternoon around box, looking what is all about,I was looking in other bracelet and wings which I wanted and wasn't sure is it nice to open little green bag, I thought it wasn't mine.And the end I figure maybe it isn't bad idea to open same bag, see what is in the box and back it. I got beautiful surprise. Hanna girl with who I talk remember that I talked about wings and she send me wings. Thank you Hanna! And thank you for beautiful letter you wrote me which is so special to me and I conciser it as four piece of jewelry.VALENTINA is England based jewelry online story and all what they have you can find here.


Kada sam dobila poziv za saradnju sa online prodavnice VALENTINA , provela sam sate i sate gledajući njihov nakit.Toliko lepog nakita i svaki ima spremnu priču koju želi da vam ispriča i na taj način vas veže za sebe. Nakit je igra, priča,nakit je vrlo intimna stvar.Što se tiče VALENTINE ono što mi se odmah dopalo jeste činjenica da 10% od svake kupovine ide u dobrotvorne svrhe, koje su različite od očuvanje šuma do donacija za ptice.Moj prvi izbor bila je narukvica koja imala priveske krila. Dok sam razmenjivala e- mailove sa čak sam to napomenula negde.Tako da je to bio skoro moj finalni izbor. Međutim, kako sam čitala u poslednjem trenutku sam promenila odluku i odlučila sam se da uzmem narukvicu Starry Night koja ima za cilj očuvanje drveća i šuma,I tako sam naručila ono što želim.Prošlo je jedno nedelju dana i moj VALENTINA paket je stigao.Kada sam ga otvorila, pa ne znam da li je ispravno da upotrebim reč iznenađena. Unutra se nalazila narukvica Starry night, još jedna tvrda narukvica, još jedno pakovanje privezaka medju kojima su se nalazila krila koja sam toliko želela i jedna mala zelena kesica, koju nisam ni smela da otpakujem. Apsolutno mi ništa nije bilo jasno.Odakle tvrda narukvica ovde,a sa njom i privesci. Kako se sve to namešta.Nisam videla da se sa strane otvara i da se privesci nižu.Bila sam zbunjena.Povrh svega tu je bila mala zelena kesa.Već mi je negde padalo na pamet da je do mene stigla pogrešna porudžbina. To se stalno dešava, nije nemoguće.Lepo ću napisati e mail i vratiti ono što nije moje.Opet sam odložila kutiju i posle sat vremena uzela sam je da pogledam koji je tačan sadržaj kutije, pa da napišem e mail VALENTINI.U maloj zelenoj kesi nalazio se lančić.Ovo definitivno nije bilo moje. Negde je postojao vlasnik čekao koji je željno čekao ovaj paketić, Uzela sam paket, počela da vadim manje kutije.Onda sam naišla na pismo upućeno meni od Hane, devojke koja jedna od zaposlenih u VALENTINI i sa kojom sam razmenjivala e-mailove. U pismu je stajalo da sam na poklon dobila i cuff narukvicu, još jedan komplet privezeka i lančić. U sebi sam samo ponavljala "Dobila sam priveske krila"! Hana je zapamtila da sam se htela nešto sam privescima krila i poslala mi je baš to. Hvala Hana! U pismu je između ostalog stajalo da narednog meseca planiraju da svakog kupca planiraju da iznenade poklonima, pa su ih poslali i meni,da ocenim da li je to dobra ideja. Faktor iznenađenja je ovde poprilično odradio svoje. I više nego što smo mogli da zamislimo.Celo popodne sam pokušavala da shvatim šta se dešava, a kada sam najzad shvatila, bila sam toliko iznenađena.Pismo čuvam, smatram ga još jednim delom nakita.Izmami mi osmeh svaki put kad ga pogledam. VALENTINA je online prodavnica nakita koja se nalazi u Engleskoj. Pored predivnog nakita, oni se takođe bave i dobrotvrnim radom i očuvanjem okoline.Mala kutija u kojoj se nalaze privesci je napravljena od eko papira i zaista izlgeda lepo. Bila je to priča o iznenađenju i VALENTINI 


You Might Also Like

64 comments

 1. Awesome! I like this a lot.


  ** Join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!


  BEAUTYEDITER.COM
  Subscribe to my YouTube Channel

  ReplyDelete
 2. Great review lovely pieces you chose

  ReplyDelete
 3. Hello from Spain: great jewelrys. Keep in touch

  ReplyDelete
 4. Nice jewelry, have a good day

  http://historiassparacontarr.blogspot.com/
  https://www.instagram.com/

  ReplyDelete
 5. Gorgeous jewellery! I didn't know this brand but I absolutely love charm bracelets!
  xxx
  www.travelera.es

  ReplyDelete
 6. Beautiful bracelets and charms! I love them :)

  xoxo ❤
  Melania | modeintechnicolor.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Divan nakit. :)
  Ne znam kako ja do sada nisam znala za tvoj blog. Sve pohvale.
  Pratim te, pa bi mi jako značilo kada mi mi uzvratila ------> Fashion, Beauty and Style

  ReplyDelete
 8. So so pretty! Love them! x

  http://ohmymascara.blogspot.com/

  ReplyDelete
 9. Super post, sviđa mi se kako pišeš i zaista si dobra u tome što radiš, samo nastavi tako, imaš moju podršku! :) Ako želiš pogledaj moj blog i učlani se ako ti se sviđa <3 http://fdiarybyz.blogspot.hr/

  ReplyDelete
 10. lovely jewelry<3
  best regards
  http://stargazershia.blogspot.com/

  ReplyDelete
 11. Sorry sorry for being so late, darling. Love the jewelry, looks so pretty. Those wings are absolute gorgeous. Wow!! Hope you had an amazing weekend, Maja.
  kisses, my dear friend
  Lenya
  FashionDreams&Lifestyle

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hey babe,I had flu and I have been absent too. Missed you so much:)

   Delete
  2. Oh honey pie, hope you feel better and that dang flu isn't bothering you any longer. Sorry for being so late again, time isn't really on my side lately. Wishing you a great and beautiful week ahead, darling.
   lots of kisses
   Lenya
   FashionDreams&Lifestyle

   Delete
  3. Thank you for think on me.I need some time to back in the routine.This was good diet..I still remember your post "how loose weight".Kisses!

   Delete
 12. So cool jewelry <3 Love it!
  xx
  http://rockmyboots.blogspot.com.es/

  ReplyDelete
 13. Love the bracelets!

  Italianfashionpasta.blogspot.com

  ReplyDelete
 14. Very nice! now i follow you on gfc i hope you follow me too! kiss! ☺

  ReplyDelete
 15. So cute! Want them!
  http://fetish-tokyo.blogspot.jp/

  ReplyDelete
 16. Amazing post, dear! :) Do you want to follow each other? If yes, please follow me with GFC write a comment
  and I follow you back :)

  With love.
  Patricia
  http://patriciacori.blogspot.ch

  ReplyDelete
 17. Divne narukvice. Sviđa mi se ta koju si izabrala, a vidim da su ubacili i još neke poklone (ogrlicu i drugu narukvicu). Baš lijepo od djevojke da te se sjetila i dodala krila jer si ih spominjala. Bacila sam pogled na stranicu i imaju divnih kreacija, a sviđa mi se i to kako iza svakog komada stoji neke priča pa i dio koji se odvaja u dobrotvorne svrhe je hvalevrijedan.

  http://modaodaradosti.blogspot.ba/

  ReplyDelete
 18. Hvala Ivana puno mi znace tvoji komentari.Ti si jedna talentovana,prelepa dusa.Prava retkost danas :)

  ReplyDelete
 19. Hi, great blog! Follow for follow? Let me know. I’ll follow you back :)

  https://chicporadnik.blogspot.com

  ReplyDelete
 20. Happy new week, Maja darling.
  kisses
  Lenya
  FashionDreams&Lifestyle

  ReplyDelete
 21. Very nice post. And I really like your blog. Do you want follow each other? Let me know. http://andreanalens.blogspot.sk/

  ReplyDelete
 22. Hi dear
  Great pieces, so funny and chic
  Love the blue stones
  xoxo

  ReplyDelete
 23. I started follow you. Can you follow mw back? http://andreanalens.blogspot.sk/

  ReplyDelete
 24. Nakit je jako, jako lijep! Posebno mi se svidja narukvica, imam i ja nesto slicno!
  Pusa velika!
  Sonia Verardo
  http://www.trenchcollection.com/

  ReplyDelete
 25. I love these jewels, they are beautiful! I'm your new followers # 732 if you want to come on my blog ^ - ^

  ReplyDelete
 26. Wishing you a happy, happy Sunday, sweet Maja.
  kisses
  Lenya
  FashionDreams&Lifestyle

  ReplyDelete
 27. Arrgh, my privat comment just vanished into thin air. So I try again. Maja, I am so sorry to hear you are being sick. Please take good care, get enough rest and drink a lot, girl. I know these dreadful flu's are not funny at all. You poor, poor girl. Please get as much sleep as possible. I wish you a speedy recovery, Maja. Reading your private comment truly touched my heart. You are such a sweet and special person. Please, please take good care of yourself, hun.
  lots of kisses and hugs and get well soon, hun
  Lenya

  ReplyDelete
 28. Thank you. I am trying to sleep as much as it is possible.Bored with all this stuff.Kisses!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sending you good thoughts, my beautiful friend. Hope your health is improving by now. Wishing you a happy and joyful Easter, Maja.
   kisses and hugs and cuddles for the little cutie pie of dog
   Lenya
   FashionDreams&Lifestyle

   Delete
  2. Honeypie I am so happy to hear you are already doing better. Just read your sweet comment, you are such a peach, Maja, muah muah muah!!! Wishing you a beautiful and sunny Sunday. Take good care, sweetie. kisses!!

   Delete
  3. Thank you!Have a beautiful Sunday,too.Kisses!

   Delete
 29. Amazing post, dear! :) Do you want to follow each other? If yes, please follow me with GFC write a comment
  and I follow you back :)

  With love.
  Patricia
  http://patriciacori.blogspot.ch

  ReplyDelete
 30. Wow this jewerly are really pretty >w<

  ReplyDelete
 31. Absolutely so cute ! I really like it ! Very nice post and also great blog :)
  Have a lovely week ! ♥

  Suzanne xx
  Please check my blog : http://yourlovelyplace.blogspot.fr/

  ReplyDelete
 32. Love it! :D great designs!

  Please check my Blog!! :)

  http://www.alessabernal.com/

  Alessa Bernal :)

  ReplyDelete
 33. very nice!!!!!!! I love the pictures !!! thanks for your visits !!! happy day !!!

  ReplyDelete
 34. Very beautiful jewelery
  can we follow each other???
  To me new post
  babaluccia.blogspot.com
  bloglovin

  ReplyDelete
 35. Really beautiful jewels!
  Love your blog and I am follow you :)
  I hope that you follow me too <3

  ReplyDelete
 36. So in love with your blog! You've got such a fresh style and it really is a pleasure to read it!
  Would you like to follow each other on GFC? If yes just let me know once done and I'll be right back!
  xoxo
  Patricia http://patriciacori.blogspot.ch

  ReplyDelete
 37. beauty jewels <3

  http://wooho11.blogspot.com/

  ReplyDelete
 38. Thank you for your visit :-) I Follow you

  http://my-product-tests.blogspot.de/

  Irina

  ReplyDelete
 39. I'm not a huge fan of jewelry but that bracelet is gorgeous <3


  Walking freckle
  thisblogbelongstosabi.blogspot.com

  GIVEAWAY! Do not forget to enter:
  http://thisblogbelongstosabi.blogspot.com.ar/2016/05/giveaway-time-wsdear.html

  ReplyDelete
 40. Really very nice!! :)
  I am following you now, would you follow me back?
  http://thatisammore.blogspot.it/
  That’s amore ♥ ♥ ♥

  ReplyDelete
 41. Hello,

  Thanks for visiting my blog. I like yours very much and I follow you now, so please, follow me too. :-) By the way, very beautiful jewelry!

  Kisses from Spain

  Joanna
  http://cosmeticaaccion.blogspot.com.es/

  ReplyDelete
 42. Vrlo lepi komadi, a i izgledaju jako kvalitetno. :D

  http://couturecase.blogspot.com/

  ReplyDelete
 43. Great items!
  http://fetish-tokyo.blogspot.com/

  ReplyDelete
 44. wow beautiful jewelry:) love the bracelet <3
  kisses
  http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

  ReplyDelete