IN MADONNA WE TRUST

03:28

Madona uvek i iznova pomera standarde . Do sada je njen najveći uspeh u filmskoj industrija bila uloga u filmu "Evita ". Medjutim , Madona  se sada vraca kao reditelj i to ni manje ni vise vec se bacila na jednu škakljivu temu . Kraljica, kako je najčešće zovu njeni fanovi   režirala je film o  Volis Simpson , ženi koja je uspela da Britnasku monarhiju dovede do ludila  i voljenog čoveka odvede sa sobom. Ne može se bas reći da je Volis naterala Edvarda Vlll da abdicira i krene sa njom , on je to sam učinio, dobrovoljno . Ko kaže da nema pravih muskaraca ?Madona je odlučila da svoj film prikaže u Vemeciji , ali van takmicarskog dela. Sam film ima lepo i jednostavno ime W.E sto su početna slova imena ljubavnika , a ispod  se nalazi recenica  "In love .....we trust", što moze da se protumaci kao lajtmotiv ove priče.Iako film nije  prikazan u takmicarskom delu . Madonna i njena ekipa koja se pojavila  mogli  su da se takmice za  najbolje obucenu  ekipu kada bi ta kategorija postojala  (dragi festivali uvrstite  najzad i ovu kategoriju ).
Crno bele kombinacija su modni imperativ  ove sezone ,pa je Madonna u jednoj takvoj haljini koju je dizajnirala ex-supermodel  L 'Vren Skot došla na konferenciju za štampu .Dijamntski krst oko vrata i frizura sa velikom talasima u stilu Zlatnog doba Holivuda.Ono sto je neizbežno kada je ovaj fitnes fanatik u pitanju je i da li je imala plastičnih intervencija . Tako nešto je postalo uobičajeno kada je Madona u pitanju , jer njeno lice je sveže i bez mnogo bora sto je uobičajeno za žene koje su presle pedestu. Ispostavilo se da je Madona fan tretmana ljudskom placentom ( gadljivi preskočite ovaj deo ) i da nema nameru da ide pod nož , jer kako kaže :"Takva sam kakva sam .Ne dopada mi se ideja da me neko seče nožem dok spavam."
ako ste mislili da Madona nosi uvek i samo na primer Diora ili Dolce i Gabnine modele , pa verovatno ste upravu , s tim sto ona voli s vremena na vreme da obuče i kreacije nekog manje poznatog ,kao sto je L Vren Skot . Ex ' model saradjuje sa Madonom od 2009 ,a njen rad sigurno znate ako ste gledali Ocean 13 , Eyes whide Shut gde je radila neke od kostima.
Ipak ovo nije film o Volis Simpson , niti je istorijski film . Madona nas kroz još jedan ženski vraća u današnje vreme . Voli , koju igra Abi Kornis , živi u Njujorku i nezadovoljna je svojim brakom.Volis Simpson postaje duhovni vodič ženi koja ne nalazi smisao svog bračnog života .Kako kažu oni koji su videli film , Materil girl je autoritet u svetu muzike , ali joj sa ovim filomom ne predvidjaju neki uspeh . Verovatno se zato Madona sa čitavom svitom pojavila u Veneciji kako bi makar malo svojom pojavom odvratila pažnju. Tako su se novinari vise interesovali da li su sa njom doputovala deca , kao i njen mladjahni dečko.Sto se tiče opšteg utiska o filmu , smatra se da je gluma poprilično bleda i neuverljiva.
Madona je odavno u poziciji da snima šta želi i da može i finansijski da podenese neuspeh.Uostalom ona ima veliku bazu fanova koja bezuslovno podržava njen rad. Tako da nju upseh W.E verovatno ne brine previše.Film ionako nije pravljen da se takmiči koliko je gledalaca imao prvog vikenda.Uostalom setite se projekta Sex .Ljudi su se tada zgražavali ,a sada na Ebayu dostiže lepe cifre .Madoni to ne smeta ,ona je prihvatila da medije zanima koliko je njen novi izabranik mladji od nje ili kad se više piše o haljini koju je nosila na premijeri. Uostalom zato godinama broj 1 .


You Might Also Like

0 comments