BRIAN ATWOOD CIPELE

03:43

Posle ljubavi prema cipelama koje dizajniraju Manolo Blahnik , Jimmy Choo  ili Christian Louboutin pojavilo se jos jedno dizajnersko ime koje je za kratko vreme postalo mainstream u svetu mode. Brian Atwood . Opet muškarac .To je kao ono " najbolji kuvari su muškarci" , pa sad i najbolji dizajneri cipela su muškarci. U svakom slučaju ženski svet naprosto luduje za njegovim cipelama ,a mi možemo da se pozabavimo pitanjem ko je Brian Atwood ? Pa da krenemo.
Bivsi model što se primećuje

Brajan Atwood je rodjen u Čikagu kao Brian Dickens,medjutim kada je oženio Megan Atwood uzeo je njeno prezime . Studirao je umetnost i arhitekturu. Posle koledža , počeo je da se bavi modelingom sto mu je omogćilo da proputuje svet.Neko vreme je boravio u Milanu ,gde je bio stacionira kao model , pa je iskoristio priliku da tamo potraži posao dizajnera. Prihvatio niko drugi do Gianni Versace.Brian  dobija posao u Versusu i postaje prvi Amerikanac koji je dobio takvu šansu od strane Italijana.Atwood provodi u Versusu 9 godina , gde je radio , stvarao kontakte , upoznavao ljude i počeo da razmišlja o tome da možda ne bi bilo loše da započne svoj samostalni rad. 2001 . godine ostvaruje tu ideju. Brend naziva svojim imenom , "Brian Awtood" i orijentiše se na obuću i to naravno žensku. Prvu podršku Atwood dobija iz Holywooda , postaje glavni snabevač glumica sa A liste. Danas teško da postoji neki crveni tepih koji ne ukljucuje neke od njegovig cipela .
Jedna od skica za model cipela
Inspiraciju nalazi u zlatoj eri Holivuda, glamuru i jakim ženama.Često su njegove cipele radjene u animal printu , što je odlika glumica zlatne ere , naravno tu je nezaobilazna crvena.
Cipele Briana Atwooda su ženstvene i seksi. One nisu za trčanje ,one su za uživanje. Visoke, tanane štikle , platforme , smele intenzivne boje. Lindzi Lohan , Viktorija Bekam samo su neke od dama koje su ljubiteljke ovih cipelica.Povezanost cipela i pop kulture se dobro pokazala kroz seriju Sex and city. Jedan od zastitnih znakova serije su postale Manolo Blanik cipele.Brian Atwood se sa svojim cipelama pridruzio " Gossip Girl ", pa tako njegove modele najcesce mozete videti na stopalima Serene Van DEr Woodsen. Dakle , ako ste ikada razmisljali koje su fantasticne cipelice koje je Miss Van der Woodsen nosila u vecersnjoj epizodi , misterija je razresena
 

 Model Claudette su nezvanicni simbol dama Viskog drustva.Inace, Gianni Versace je Atwooda iz miloste zvao Brian- ino.Cipele  Atwood cipele nisu  baš jeftine , cene se krecu od 500 $ do 2000 $ , zavisno od da li je model iz ove sezone.

You Might Also Like

5 comments

  1. omg so many amazing shoes
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. jao tiha patnja!

    ReplyDelete
  3. kako je kul
    a i cipele su mu super ^_^

    ReplyDelete
  4. Super su mi ove na 3. slici s leopard uzorkom.
    A Brian je baš mljac ;)

    ReplyDelete