VINJETE

11:52

Pruge , jedan od vodecih trendova zenskim kolekcijama trenutno . Meni omiljene . Kao jakna i dzemper u jednom ili samo kao dzemper. Jos uvek nije dovoljno toplo da se ide bez jakno , iako to zarko zelim .Kisa , sto me navodi na pomisao , jesen pri kraju zime .
Ako ste setale po prodavnicama , sigurno ste primetile da je drugi trend koji se svuda vidi , su cvetne pantalone , helanke , uglavnom mnogo printa , ali na nogavicama . Ja volim helanke tako daih uvek ubacujem kao sugestiju iz vise razloga , a prvi je . To je komad garderobe koji se lako odrzava .

Cipka za dan , cipka za vece , cipka peplum .U svim varijantama . Volim je , jer uvek daje zenstvenost .Ovahaljina moze da se nosi i kao malo duza bluza u neke fine helanke .
Muske jakne , kaputici  . Jos uvek nisam odustala od muske garderobe . Cak se moja ljubav produbila . Gledala sam puno revija muskih kolekcija sa NYFW, mogu samo da kazem da vlada odusevljenje .U svakom slucaju , svi zeljno cekamo prolece . Bar se meni cini .Jos malo , pa cemo dzempere zameniti bluzama , udobne cipele za stenju i sunce , koje jedva cekam .ipak bolje smo prosli nego prosle zime kad je sneg bar ,ovde bio do kolena , danima . Kad se zimi nije nazirao kraj ,  a pogled na prolecne kolekcije je izgledao kao neko daleko putovanje . Izvor Clothingloves .

You Might Also Like

1 comments

  1. super su dzemperici,cvetove obozavam ali se josi nisam usudila da nosim helanke,mislim da ipak treba imati odredjenu figuru za njih. Na cipku otkidam:))) a jakna je baaas dobra!!
    i ja jedva cekam proleeceee:))

    ReplyDelete