Prints and some other things

23:33

Shopping is my cardio - Carrie Bradshow . Cuvena recenica is jos cuvenije serije . Provlaci se i prepricava vec vise od decenije .Ipak sta se desava kada se kupuje mnogo i neplanski ? Spadate u grupu shopholicara koji imaju pun ormar stvari , ali nemaju sta da obuku ? Povuku vas cene . Ukoliko ste potvrdno odgovorile na ova pitanja , predlazem da napravite mali spisak stvari koje su vam potrebne, za koje mislite da vam dobro stoje i koje mogu da budu must have sezone .
Printovi od military pa do cvetnih , preko kariranih kosulja . Odjendom je sve postalo dozvoljeno , pa tako cesto vidjamo mix leo - prugica u zenskim kolekcijama . Meni se to veoma dopada , jer deluje atraktivno , a i prakticno . Uostalom svako ko radi zna situaciju ispred zenskog ormara u sedam ujutru .

Pantalone , jednobojne da malo smirimo printove , a i zbog prakticnosti . Jos uvek nije vreme varljivo , a i mart ume da bude varljiv . Bar ovde . Skinny , ali u poslednje vreme na zenskim odeljenjima  vidjam i sire pantalone , gotovo kao trenerke i to mi se dopada. Idealno sa duge setnje .


Leo print se i ove sezone pojavljuje ,a zenska haljina sa ovim dezenom ume da bude veoma lepa .
Za kraj , nadam se da su prsluci spremni i da se radujete lepsem vremenu i toplijim danima .Sve ovo na Clothingloves .

You Might Also Like

1 comments

  1. that striped top is so gorgeous and those sweatpants are too cute, would look so fab with heels as well.

    xoxo Ra

    ReplyDelete