ONLINE SHOPPING SUGESTIONS

16:50

Danas idemo na online shopping site eFoxcity. Odabrala sam neke lepe stvari samo kao smernicu  za ono sto mozete lepo i zanimljivo da nadjete u ovoj online prodavnici .Svecana haljina   je samo jedna u mnostvu koja mi se dopala . Postoji citav niz slicnih haljina , a posebno su primamljive  maturske haljine za sezonu 2013. Medjutim , predlazem da pogledate to same.
Jeans je uvek in. Verovatno zato sto se lako kombinuje i jos lakse odrzava . Za razliku od predhodnih godina kada su prodavnicama, ulicama  suvereno vladale skinny farmerice , sada imamo totalni preokret , sve je preslo na teksas kosulje. U nekim slucajevima mogu cak da se nose i kao jakne, a uz neku ugrlicu sve to moze da deluje veoma glamurozno .

Floral , cvetni dezeni i pastelne boje . Prolece je . Mislim da tu ne treba mnogo objasnjavanja .S lepim vremenom dolaze i drugacije boje , dezeni , a vecina nas voli da uskoci u koktel haljine .Lagane i leprsave . Nadam se da vam se dopada ova koju sam odabrala .

Ovo je izbor , do skorog citanja 
 Maja

You Might Also Like

4 comments

  1. Da li znas mozda koliko se krecu ceen maturskih haljina?Hvala na odgovoru.

    ReplyDelete
  2. Idu tu negde oko 130 dolara s tim sto se tu dobija kupon za popust , pa to izadje jeftnije . Nema na cemu .

    ReplyDelete
  3. What has surprised me most, though, is their durability. I worn them pretty much daily for the last month, they support me very well. These are my all time favorite leather jackets! What good looking jackets in www.cwmalls.com, and works in various situations.

    ReplyDelete