Purchase this purchase that

22:52

 Last couple weeks literally I lived in faux leather trousers ,Chelsea boots or sneakers. On this pics you can see Chelsea boots . My habit is when I like some clothes, it means I am buying several same peaces of it. Almost endlessly!Got more then several fluffy jumpers, several pairs of coated jeans, several faux leather trousers,several...lots of several.Anyway, realized I am doing something wrong, but I didnt have idea what it could be. Then I found some article about shopping mistakes. It says one of the most common shopping mistake is that you buying all the time same stuff. Which I do. I don't have idea how many grey  sweaters I have, or how many black jackets. That  brings me to the next situation. It looks I am wearing all the time same clothes. I start to practice something else. Buying different clothes. Many times I wanted to purchase grey sweater or another nude lipstick, but I said to myself You already have that  and I need to admit that my wardrobe start to look different.Lot of people shopping connect with spending but also can mean saving.
 






Faux leather trousers: ASOS// Sweater:NewYorker// Satchel:French Connection// Chelsea boots: Tally Weijl//Rings:Tally Weijl .

You Might Also Like

18 comments

  1. It's a beautiful sweater.
    I'm following on bloglovin too. Kisses!

    galerafashion.com

    ReplyDelete
  2. I ja sam imala slican problem. Zapravo, jos se "lecim" od njega. I u pravu si..mogo mozes da ustedis kad malo razmislis sta i kako da kupujes. Odlican dzemper. Bas mi je drago da postujes sad cesce. :)

    Fabulous 30s

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja se još odvikavam od toga. Sve vreme znam da nešto pogrešno radim, ali ne shvatam šta. Onda bacim pogled na naslov tog teksta, pa pomislim " Još jedan glupi tekst " i ne znam šta me je nateralo da ga pročitam:)))) Kad sam ga pročitala...samo sam " Da, ja sve ovo radim..":)

      Delete
  3. Love ur sweater

    New post in
    Www.miharujulie.com

    ReplyDelete
  4. Love that fuzzy jumper!

    Check out my new post Here!!!

    ReplyDelete
  5. LOVE POST!

    FOLLOW ME ;)
    MY SCRETLY BLOG
    http://fabianadilauro.blogspot.it

    ReplyDelete
  6. Sviđa mi se kombinacija tih pantalona i džempera! :) poz

    Beehive by B

    ReplyDelete
  7. Oo totalno razmem "problem" i ja ga imam. Samo sto ja imam problem sa kozmetikom, imam puno neutralnih paleti i iako mi vise ne treba i zadovoljna sam ovima koje posedujem, uvek sam u potražnji za nekom novom.. Muke :/ :)
    Inace mi se sviđa torba bas, ceo ootd, ali torbaaa ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na lepim rečima za torbu :)
      A oko kozmetike, to je pa posebna priča, ja i moji nude karmini,nemam tri čiste da probam neke druge karmine pa ih i ne kupujem. Imam malo karmina koji su neke druge boje i nekako ne znam da ih nosim. Nadam se da ću da naučim :)

      Delete
  8. super kombinacija ali torba mi je fenomenalna velika i divna:)

    ReplyDelete
  9. great outfit

    new post in
    www.miharujulie.com

    ReplyDelete
  10. Hvala ti puno Majo na lijepom komentaru i sto si zapratila moj blog! I ja sada pratim tvoj, pa cemo biti u kontaktu!
    Svidja mi se i ovaj outfit, a posebno ove leopard cizmice, imam i ja nesto slicno :)
    Pusa iz Italije,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    ReplyDelete
  11. nice blog .
    maybe you like to visit my blog and follow me and i follow you xoxo

    http://cassiannamaria.blogspot.co.at/

    ReplyDelete