Change

00:57

I did it.Overpowered is now on the com and I still cant believe. It took me so long to do it.Actually, when start to think about buying domain I know so little about this subject. My wish was Overpowered.com, but that extension was already in use and I didn't want net,co, org. Com or nothing. I want it to keep it simple.Then I start to think about changing name of the blog.But I didn't like any of them. Maybe that names was good, interesting, but simple it wasn't something what I really wanted. Don't want to say that Overpowered is something original, extraordinary,but it is mine.
I decided to put The Overpowered, that domen was available. So I purchased it. To be honest I didn't know what I need to do to and how to  link com to BlogSpot,but somewhere deep inside I believed I am going to do it. Sounds easy? First trying to connect and error. Then I stop to count and start to read and ask anyone for help.Guess what nobody knows,nobody understand it. Sounds familiar? Hopefully not. Great, I finally got domain, com, which I wanted so badly and I couldn't link it.That night I was in bed in 4 am and I was hoping when I wake that somehow errors is going to disappear and my BlogSpot is going to be com. Something like Cinderella. It says that usual time of linking can be from 3 to 12 hours. I woke and BlogSpot was there yet. So one tutorial, other tutorial, I stop to count. At some point I have found some tutorial who was similar to what I need to do.Not same, not close,but at least it got first step.I didn't have other choice. Basically, I start to do what I think it could helped and what can be right. Ten mins. laters there was The- Overpowered.com . And I am so glad I did all alone, without help or to ask or pay that someone do complete thing for me.
                                                           
***
 
       Promenjen je domen. Moj blog je prešao na com, a ja još uvek ne mogu da poverujem da sam sve sama uradila. Trebalo mi je tako dugo da se odlučim na ovaj korak.Na stranu što sam o domenu, samoj kupovini i prebacivanju malo znala,takoreći ništa. Moja želja je bila da bude Overpowered.com, ali je to već odavno kupljeno, a nisam želela da blog bude na domenu net, org ili co.Onda sam počela da razmišljam o promeni imena bloga. Međutim ni na vidiku nije bilo nekog koje bi mi odgovaralo. Ne kažem da je Overpowered neko preterano zanimljivo ime od koga vam zastaje dah, ali moje je,sviđa mi se.
Tako sam smislila da bude The Overpowered,taj domen je bio slobodan i kupila sam ga.Zvuči lako? Tu tek nastaju muke.Prvi pokušaj povezivanja sa blogom i greška, ali sam nekako ipak verovala da ću ipak da uspem da uradim to sama. Probala sam opet i greška i ko zna koliko puta još, dok nisam pitala za pomoć. Kao što možete da pretpostavite niko nije znao da mi pomogne, nikog nisam znala ko zna da prebaci domen i da linkuje blogspot i com.Iskreno se nadam da vam ova ili slična situacija nisu poznate.Sve u svemu fantastično, najzad imam domen, com, koji sam toliko očajnički želela, ali ne znam šta da radim sa njim, ne znam kako da ga povežem.Te noći sam legla u četiri ujutru sa nadom da će blogspot kad ustanem da postane com. Baš kao Pepeljuga,jer ima stavka da nekad domenu treba od tri do dvanaest časova da proradi. U praksi to je samo oko pola sata. Kad sam ustala moj blogspot je i dalje stajao, pomoći nema ni na vidiku.Počela sam da gledam turorijale,jedan,drugi. Isprobavala sam korak po korak ali nije išlo.  Na kraju sam našla tutorijal koji je donekle bio sličan onome što mi treba. Nije bio isti, daleko od toga, ali nisam imala drugog izbora. Pogledala sam ga, prva dva koraka su mi se slagala, ostatak ne.Počela sam da radim onako kako sam mislila da treba. Svaki sledeći korak sam pravila onako kako sam mislila da bi moglo da bude po instiktu. Deset minuta kasnije se pojavio TheOverpowered.com .Drago mi je da sam uradila sve sama bez ičije pomoći.
 

You Might Also Like

10 comments