Go to

21:33

My go to outfit. Usually, when I done with work and when I go out I love to have flat shoes with small heelpeice, oversized bag, scarf and jeans. Small heels are more practical for long distant walks. As much as heels are not for walking,ballet flats can be such painful eaither like heels. The reason why I love this ASOS oversized bag, there you can put everything and bag still looks like a bag. I dont like when bag is overfloming.Sometimes I need to take with me lap top, there is my common beauty care I take with me and when I  am on the way to home I love to go bakery or to the drugstore. Even I have idea to put one pair of heels and to make mix match when I need. From ballet shoes to heels.


Moj go to outfit.Obično kad završim s poslom i kada mogu da prilagodim odevnu kombinaciju sebi, biram obuću koja ima sasvim malu potpeticu, veliku torbu. Volim da se ogrnem šalom i mislim da dobar par farmerica umnogome pomaže da celokupini outfit izgleda svaki put drugačije.Obuća koja ima petu,sasvim malu je odlična i veoma praktična za pešačenje s mesta na mesto.Koliko štikle nisu za hodanje, toliko i ravne baletanke mogu da zagorčaju neobaveznu šetnju u kojoj planirate da obiđete najdražu radnju, pa drogeriju,a onda svratite do supermarketa.Dešavalo mi se da kad uđem u neki od supermarketa poželim samo da sednem i da to se dešavalo kad obujem baletanke. Druga stavka je ova prevelika ASOS torba. U nju može da stane apsolutno sve i torba još uvek liči na torbu, Ne izgleda natrpano, ne gubi oblik.Postoji jedna stvar,kad se vraćam iz neke ovako duže šetnje, volim da svratim do drogerije, pa do pekare .I sve to bez problema staje u torbu. Imam čak ideju da lepo stavim neke štikle, pa kad treba samo da se preobujem.





And Yes I am still blonde. I am looking for some nice pics and I am reading about technics. Last summer, I have seen online nice blond hair,name of brand, promises  and several hours after that I was yellow. You can still see the marks of my work. Not this time.For this week I have also one movie recommendation. It is classic Working Girl. Melanie Griffith plays secretary who have brilliant ideas. Eventually one of her ideas been stolen by her lady boss. I think everyone of us who work hard in any asspect, no matter what we do can relate with Tess McGill

Kao što vidite još uvek imam istu boju kose.Gledam fotografije, čitam o tehici onog što želim.Prošlog leta, na netu sam videla plavu kosu, ime brenda, obećanja i par sati kasnije
 sam bila žuta. Još uvek se vidi moj rad. Ali više ne, sad ćemo malo drugačije.I ove nedelje imam preporuku što se tiče filma, Radi se o klasiku Zaposlena devojka. Melani Grifit igra sekretaricu, koja naprono radi, pri tom pohađa razne kurseve,usavršava se, ali na tome se sve završava. Njene ideje niko ne želi da sluša, dok jednu od njih ne ukradu.Preporuka je na osnovu sledećeg. Smatram da svako od nas može na neki način da poveže sa Tess McGill, bez obzira gde radite, šta radite i čime se bavite.

I wore ASOS bag and jeans // Boots:River Island// Coat:Terranova// Faux fur: Six

You Might Also Like

10 comments

  1. You look beautiful,lovely outfit.I love your coat :)

    Valentina from fashionwithvalentina.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Nešto ne razumem da li se ispod 50 evra plaća carina jer vidim da svi pričaju da plaćaju nešto. Pošto je ovo sa Asosa pa mi se čini da znaš.

    ReplyDelete
  3. Sve ispod 50 e je plaćanje PDV-a :)

    ReplyDelete
  4. Love ur fur collar!

    Check out my new post Here!!!

    ReplyDelete
  5. Bez krzna nista ove zime. Obozavam ga. Torba je odlicna draga moja.

    March and May

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sve se tešim još malo pa samo čarape da ne mora da nosim, mada nikad se ne zna. Hvala :)

      Delete
  6. Meni se sviđa boja karmina, to sam prvo uočila, baš je lijepa boja :)

    Beehive fashion by B

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno, to je veliki kompliment za mene, jer do pre otprilike dva meseca sam stavljala samo nude karmine :)

      Delete
  7. Kaput je divan..svidja mi se boja,duzina...fenomenalan je :)
    sve pohvale :*

    ReplyDelete