Navy and black

21:02


Since I got this parka I wish that winter lasts forever or at least until the August. When I wear this jacket I don't feel coldness outside and I don't need to wear any scarf. Thumbs up for that. Anyway we had public holiday with five non - working days. Working for me.Brought my work home with me. And I clean part of my closet. Never met the person who has clean, organized complete closet in one try. One maybe announcement. Why maybe? When it comes to girls and hair you never know what could happened but. Probably not this color hair soon or at least not so light like right now. But don't forget maybe. It is boss word. For the end I want to recommend you a movie. For girls. Or how they call it chic flick.  It is Suburban_Girl. I saw it on TV. I was so tired after complete day spend working turn on TV and here it was. Let me give you a hint. Young girl come in NY and met famous publisher who is older. Who ever liked  Sex and the city, this is movie for you. Genre is comedy, reason more for watching.



Od kako mi je stigla ova parka,želim da zima traje zauvek ili bar do avgusta. Kad je navučete na sebe,hladnoća se uopšte ne oseća,uz to vam ne treba šal jer ima veliku kragnu i nekako sprečava svo ono pomeranje šala u hodu. Razumete me? Da, znam.Meni se je toga preko glave. Vrlo neprijatan osećaj. Ovde je zadnji dan Državnog praznika, pet neradnih dana, mada sam ja posao ponela kući tako da sam većinu praznika radila. I uspela sam da delimično sredim i očistim ormar. Nikada nisam upoznala osobu koje je to uspela da uradi u cugu. Imam i jednu možda vest. Možda jer kad je kosa u pitanju najverovatnije neću uskoro da više imam ovu boju ili bar ne u tolikoj meri. Mada kada je ženski svet i kosa u pitanju tu je uvek Nikad se ne zna.  Za kraj imam jednu preporuku za film. Ja sam ga uhvatila na TV-u,pretprošle noći dok su mi se oči sklapale što od kopanja po statistici što po ormaru.Radi se o filmu Suburban Girl // Devojka iz predgrađa. Da vas zainteresujem evo smernica, devojka iz predgrađa dolazi u Njujork, počinje da radi kao pomoćnica jedna od milion pomoćnika urednika. Upoznaje Arčija, poznatog njujorškog urednika koji je dosta stariji od nje, koji ima brdo problema i zaljubljuje se u njega.. Ko je voleo Sex and city ,sigurno je će mu se ovo dopasti.Žanr je komedija, što je samo razlog više da pogledate film




Parka :Noisy May// Jeans :Pieces//Boots: Not rated// Satchel French Connection thank you ASOS.


 While I was choosing title for this blogpost, I have noticed that I am wearing Navy and black together and not a word about it. Looks got to me? I dont like fashion rules. Any rule I accpted is Wear it if you feel good in it.


Dok sam birala naslov posta shvatila sam da bi najprikladnije bilo teget i crno, a onda sam se setila gomile besmislenih modnih pravila, od kojih je jedno čuveno "Crno i teget ne može". Jednino modno pravilo koga se ja držim je Ako se osečaš dobro u tome, onda nosi.

You Might Also Like

16 comments

  1. Ej super je tekst. Bas te vodi dokle treba. Naravno da mi se sve dja i pozdravljam promenu u povoju! (Makar ostalo samo na mastanju...znam kako je draga). ♡

    xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, iskreno samo su mi se reči ređale, toliko sam umorna, ne mogu dve rečenice da sastavim pošteno, a taj film me je toliko oduševio da sam morala da i njega pomenem. Što se tiče promene, samo da se nakanim da zakažem :) <3

      Delete
  2. Silovaću te stoko jeftina dronjava, pa ćeš onda da vidiš kako izgleda!!! Probaj da ne objaviš ovu poruku!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, ovo mi je sasvim dovoljno da uradim screen shot i sa svim ostalim porukama u kojima mi pretiš, podnesem krivičnu prijavu, jer znaš kako kad kupiješ com imaš razne opcije, a to je da i da vidiš odakle dolaze komentari. Izvinjavam svima koji dolaze na blog i moraju da gledaju ovo, ali svako snosi odgovornost za svoja dela :)

      Delete
    2. Hrabar si iza monitora voli[ da maltretiraš,pretiš...verovatno si u životu najobičniji propalitet.Ovoliko obilazim blogove ali nikad nisam videla na nekom da se ovako nesto pojavilo.

      Delete
    3. Upravo tako, ni najednom modnom blogu nije nikad bilo ovakvih komentara. Neka pogeda šta znači 1.8,koje su posledice i samo mogu da kažem sledeće: Nadam se da je vredelo :)

      Delete
  3. Odlicna parka. I ko sisa pravila. Ona su tu da se ruse.

    P.S. Jedva cekam da vidim novu frizuru.

    March and May

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, još uvek gledam, razmišljam biće promena boje uglavnom :)

      Delete
  4. jakna je divna :) razumem te u potpunosti za avgust,ali ipak bolje sto pre da nam dodje prolece :)
    sve pohvale :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Proleće, sa bosim nogama i svim ostalim čarima koje idu uz to, ipak ću da se složim da kažem Da :)

      Delete
  5. Lep outfit,super što si odlučila da promeniš nešto sa kosom.Neko je gore rekao da nikad nije video ništa slično na nekom blogu.Nisam nisam ni ja.Ostala sam bez reči kad sam videla ovo i treba da prijaviš jer dokle više da tolerišemo nasilnike,jaki su dok su iza kompujutera, neka se pokaže uživo,daj vidimo ko je onda.

    Jadranka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala.Jaki su iza kompjutera dok ih ne provališ ko su, šta su. Ja samo kad bih stavila ovde koliko je ta osoba imala ulazaka u nedelju, neradni dan, državni praznik, vi ne biste mogli da verujete.Nema potrebe da ubaci komentar, njena adresa je vidljiva. Tako da maltretiranje baš nije isplativ posao.

      Delete
  6. Found your blog recently and I’d like to say that I’m in love with it!
    Interesting posts and beautiful photos!
    I’ll be happy to see you in my blog!)

    Diana Cloudlet
    http://www.dianacloudlet.com/

    ReplyDelete
  7. Jedva čekam promenu kose, od svih promena koje i sama nekad učinim kosa me uvek najviše oraspoloži.
    Što se tiče parke, ja sam jedva dočekala malo Sunca da nosim svoju i skinem više šuškavac sa sebe. Odlična mi je boja, i pravila više ne igraju nikakvu ulogu u modnom svetu tako da samo napred :)
    Inače i sama sam imala sličan komentar pre nedelju dana, ne znam ko ima vremena da se bavi ovakvim glupostima, u svakom slučaju važno je da te ne dotiče.
    Kao što sam obećala u prošlom postu, u novom govorim o svojim favoritima za 2014. godinu što se tiče zdravlja.
    Skoknite na moj blog, i podelite sa nama neke od vaših :)
    http://fashionovertheainbow.blogspot.com/2015/02/moji-favoriti-2014-godine-zdravlje.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno na lepim rečima. Ja sad još gledam kako da uglavim braon i crnu i da to liči na ono što želim, na tome radim danima. Super ti je post, ja sam ga pročitala i stvarno ga preporučujem. Što se tiče ovog zadnjeg, žao mi je što se i tebi tako nešto ili neko desio.Nikad nije bio problem da mi neko kaže da mi outfit ne valja, farmerice ne idu s jaknom, bilo šta. Ja prva nikad nisam zadovoljna kad dođem kući i vidim slike kad se prebace.Ali ovo što se ovde dešava zadnjih malo više od mesec dana je prevršilo svaku meru. Svako snosi odgovornost za ono što radi :)

      Delete
  8. Divan blog :)
    P.S.Ako želiš možemo se followati putem GFC-a ili google+.Ako si za, ostavi komentar na mome blogu.;)
    http://nessielicious.blogspot.com

    ReplyDelete