Beauty products

18:10

I dont have why for the first time I bought Macadamia oil last year. Why I wait for long? I could save a lot of money. Instead of that I always bunch of hair products,serums and any of them havent done anything to my hair. Commercial can be great sometimes, dont you agree? Anyway after first using of Macadamia oil, my hair was looking diffrent and it was same during next day. Since then I havent purchased any extra hair product. My hair routine is next. Shampoo, balzam or mask and Macadamia oil. Sometimes I use dry shampoo. About that some other time. NYX lipstick in shade Pink lyric for the reason it creamy and that is actual benefit. Beside that I love NYX lipsticks, they are such good pigmented. At end Fruttini deodorant. I love thier products, they are mix of unusual smells. Banana and coconut, milk and orange. Most of brands play on safe. Peach gel shower and all strory end there. Fruttini, if that is correct word, force me to try smell always.This deodorant is always around  me. At home is on the work table and while I am working I often bottle and just smell it. feels good. Also it is often in my bag. I love when I am outside to make cloud of deodorant. Makes me feel good. 
Ne znam zašto ranije nisam kupila Macadamia oil. Prvi put sam ga kupila negde pred kraj oktobra. Uštedela bih i vreme i novac koji sam trošila na druge preparate za kosu,razne serume, regeneratore koji se prskaju posle pranja. Svega i svačega je tu bilo, a ništa od toga nije poboljšavalo kosu. Reklame nekada mogu da budu baš uverljive. U svakom slučaju posle prvog nanošenja Makadamija ulja videla se razlika, što je meni potpuno neverovatno. A ta razlika je je bila vidljiva i par dana posle pranja.Od tada nisam kupila ništa drugo za kosu, nikakve serume i ostalo. Moja nega kose se svela na šampon,regenerator ili masku. Ponekad kosu isprskam šaponom za suvo pranje, ali o tome ćemo nekom drugom prilikom.Poštedela sam sebe slepljene kose posle pranja, lažnih obećanja.Nemojte da vas brine veličina bočice. Veće šanse ima da se brže potroši serum od 150 ml,nego ovo olje od 30 ml. NYX karmin u boji Pink lyric. Volim ih jer su zaista kremasti. Neguju usta i odlično su pigmentisani, što je za nekog ko je do skora koristio samo Nude varijantu karmina očaravajuće. Za kraj sam ostavila Fruttini dezodorans. Volim njihove proizvode, jer su neobični, ne igraju na kartu sigurnog. Gel za tuširanje sa mirisom breskve u svojoj ponudi ima gotovo svaki proizvođač. Ali sa Frutinijem je drugačije. Banana i kokos. Pomorandža i mleko. Spajanje nespojivog.Kad uđem u drogeriju ili hipermarker uvek završim mirišući njihove proizvode. Privlače me da ih još jednom pomirišem, iako sam sve to odavno isprobala. Ovaj dezodorans je uvek oko mene. Kod kuće ga držim na radnom stolu, nekad dok radim čestouzmem bočicu otvorim je pomirišem.Nosim ga sa sobom često kad izlazim, isprskam se, napravim oblak od njega. I čini me da osećam lepo. Postojan je što je svima nama veoma bitno 


You Might Also Like

8 comments

  1. Pretty lipstick!

    Check out my new post Here!!!

    ReplyDelete
  2. Koliko kosta Makadamija ulje ako nije problem da kazes.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naravno da nije,cena je negde oko 740-760 dinara, stvarno ne mogu precizno da se setim, ali mislim da ne ide više od toga.

      Delete
  3. Čitala sam o tome kako si sama prebacila blog na domen i sve to.Sad mene zanima posto hoću sama da napravim svoj blog da li je bolji blogger ili wordpress? Pitanje nema veze s postom lepi su proizvodi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema veze s što nije povezano s postom. Probaću da ti dam moje viđenje stvari. Razmišljala sam da prebacim blog na Wordpress platformu.. Ona je možda s estetske strane dosta bolja,mada je to stvar ukusa. Onda opet dođem do toga da danas ima puno sređenih dizajna bloga, koji se kupe i samo se prebace na Blogger. S druge strane Blogger dozvoljava anonimno komentarisanje čitalaca , što je prema mom mišljenju dobra stvar. Ljudi nemaju vremena,nemaju nalog na Bloggeru ili ne žele da ostavljaju svoj e-mail često.Feedback, razgovor s ljudima koji su odvojili vreme za blog je bitno. Mada i Blogger ima tu varijantu da može da se komentariše preko e maila.Mislim da je na tebi da odlučiš šta želiš i kako vidiš svoj blog. Ja sam iznela svoje mišljenje, nadam se da je bar malo pomoglo.

      Delete
    2. Hvala na odgovoru :)

      Delete
  4. Makadamija je meni fenomenalna resila mi je suve krajeve, ja sam bila slobodnija i tapkala je i u koren kose samo sam posle malo cesce prala kosu da se ne zapuse pore i fenomenalno je preporuka svima :*
    Lep post :)


    http://lamiastoria018.blogspot.com/2015/03/stiglo-nam-je-prolece.html

    ReplyDelete