Welcome to Vesteria Lane / Dobrodosli u Vistirija Lejn

01:05

Malo vetra je i pad temeprature , ali samo malčice . Danas sam zamenila lepezu i flašicu vode , ešarpom . Lep dan i lepo vece , taman za šetnju .Ovo je jedan od mojih omiljenih delova grada .Nalazi se blizu moje zgrade i neodoljivo me podseća Na Visitiria Lane .Vidi se i zašto. Kuće sa prelepim baštama , psi . Nekako je mirno i ja to volim .Svako ko živi u bučnom delu grada zna sta su neprospavane letnje noći , zbog buke.

Današnji outfit čine haljina sa printom Šakire , Arafat marama ) ešarpa , velika torba u koju može da stane sve sto treba ili ne treba , obavezne naočare za sunce , sandale sa manjom platformom, idealne za pešacenje . Nesto uobičajenih narukvica i prstanja od kojih se u zadnje vreme ne odvajam i naravno mindjuse i to one duuuugeeeeeeeee:)







Oduvek mi je bila želja da nosim ovako maramu , s tim sto me uvek mrzi da je namestim dok sam još kod kuće . Sad sam morala da to isprobam na sred ulice i baš mi se sviđa . Uz odgovarajući outfit ide lepo.

Haljina sa printom Šakire/ Dress with Shakira print: Fi Ha Ha, Marama /Scarf India Shop Emporium, Torba /Bag Benetton , Sandale /Sandals Kickers , Narkvice , prstenje , mindjuse UNbrended .

Maja



You Might Also Like

2 comments

  1. Jako mi se svidja tvoj outfit:) Pratim te i
    radujem se sto vidim moju sugradjanku:)Svrati do mog bloga http://natasa-nataly.blogspot.com

    ReplyDelete