GOSSIP GIRL FASHION / GOSSIP GIRL MODA

16:00

Ja obožavam Gossip girl . Toliko uživam u seriji da sam u stanju da sredim dnevni raspored i obaveze samo da stignem da gledam svoju seriji ( priznajem !) .Pored dramatičnih zapleta , jos dramatičnijh raspleta ,razlog zašto svi volimo Aperistsajderse  je naravno i moda . Ovo su slike koje su snimljene na setu , nove pete sezone , tako da možete da vidite da li ima nekih odstupanja .

Blair Waldorf , koju igra Leighton Meester i dalje se dosledna svom stilu. Uvek besprekorno sredjena kosa , visoke štikle , veoma damski .Ona uvek izgleda kao da je upravo iskočila iz izloga. Njen stil je stereotip Aperistsajdera i Bler ne beži od toga , ona se time ponosi.Blar nikada nećete videti u Boho fazonu ili sa nesređenom kosom, ali zato voli intezivne boje .
Čak Bas, koga tumači Ed Westwick je postao muška ikona stila . Svaki dečak može u svom odevanju da primeni nesto od njega. Dakle i ove sezone Basa nećete videti u dzinsu.Odela , svetle boje , jarke boje , leptir mašne baš sve one što volimo kod Čak Basa je tu.
Blake Lively na setu odmara stopala u japankama posle vrtoglavih štikli.
Kako je Blair u novim epizodama verena sa imaginarnog ( čudnog imena ?!!? ) Princa Grimaldija  vidimo je  sa šešririma koji podsećaju na one kakve pravi Filip Trejsi za britansku monarhiju.
Chimpanzu print i oversized torba .

Blake Livley na pauzi snimanja preko orginalnog outfita šeta u crnom bade mantilu.
Brian Atwood cipele .
Leighton Meester odmara stopala u Uggsima .
Stella McCarthney ,Dolce & Gabanna , Sergio Rossi , Brian Atwood ,Vuitton , Jenny Packham , Rikki Rosetta  , Harry Winston, Balenciaga su samo neki od dizajnera u cijim modelima ćemo uživati u narednoj sezoni Gossip devojaka . Producenti nisu želeli da štede i to je ono što nam se sviđa . 

You Might Also Like

9 comments

  1. I ja sam veliki fan Gossip girl,zivot organizum tako da bih stigla da odgedam svaku epizodu,drago mi je da čujem da nisam jedina:))

    http://taanjicabb.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Ima nas i to je bas super :)

    ReplyDelete
  3. Volim GG zbog mode. :D Inace tema serije mi je malo smesna i decija. :)

    ReplyDelete
  4. Sjajne cipele! I ja obozavam!:)

    ReplyDelete
  5. I ja volim da pogledam ovu seriju:)

    ReplyDelete
  6. Ali ove bordo cipele kidaju!

    ReplyDelete
  7. Seriju sam upravo i pocela da gledam zbog mode! Kad god sam trazila nesto na netu i videla nesto sto mi je SAVRSENO, ispostavilo bi se da je to neka kombinacija koju nose Leighton ili Blake u seriji GG :)
    Super post, i moram reci da su ove Brian Atwood cipele diiiiiivne!

    ReplyDelete